13.11.2019
Julehilsen
For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder. Han har fått navnet Underfull rådgiver, Veldig Gud, Evig far, Fredsfyrste.

Høsten har gått svært fort og det nærmer seg allerede jul. Mye har skjedd dette året og mange er med å bidrar til fellesskapet. Menigheten ledes fortsatt av arbeidsgruppa og Ben og Tove Solberg er kommet tilbake som pastorpar. Hver onsdag er det en dugnadsgjeng som møtes for å gjøre forefallende arbeid og reparasjoner der det trengs og vi ser at kirka stadig vekk blir finere. Nytt flygel er også kommet på plass, som resultat av innsamlingsaksjonen i anledning Tove og Ben sin 2x60års feiring. Nytt i høst er også at lovsangteam nr 2 er i gang. Bønn har alltid vært viktig i Misjonskirka og i høst har bønnemøte på tirsdag formiddag vært veldig bra med mye folk og vi har utvidet med en samling også på kvelden som kalles "sammen i Guds nærvær". Gudstjenester og formiddagstreff har også vært godt besøkt, og nye mennesker kommer inn i fellesskapet. 24 november blir det opptak av nye medlemmer, noe vi gleder oss veldig over. 

Vi tror at Misjonskirka har en viktig rolle i byen vår, sammen med alle de andre menighetene. Vi ønsker å være til velsignelse for byen og menneskene som bor her og vi tror at budskapet om Jesus kan bringe nytt håp og nytt liv til alle. 

Misjonskirka driftes med frivillige gaver og mange er med og bidrar med faste trekk og kollekt i samlingene, men vi vil også gi anledning til å gi en ekstra julegave til menighetens arbeid. Det gis skattefradrag for gaver opp til 40.000.- for året 2019. Dersom du ønsker å bidra, vil vi anbefale å bruke muligheten her . Da kan du gi en enkeltgave med vipps eller bankkort og/eller du kan bli med som fast giver. Husk å krysse av for skattefradraget.

Med ønske om en velsignet julehøytid.

 

Kontakt oss

Misjonskirka Kristiansund
Fritjof Nansensgate 24
6509 Kristiansund
90 22 55 64

post@misjonskirka.net

Org. nr. 971 570 962

Konto nr. 3000.17.80235Powered by Cornerstone