Alphakurs

Leter du etter svar på livets store spørsmål?

Over 10 kvelder gir Alphakurset en god innføring i den kristne tro. Kurset er egnet både for den som allerede er kristen og for deg som er på leting etter tro og mening med livet. Alle er velkommen på Alpha, og det er mange forskjellige grunner til at mennesker deltar. Noen prøver å finne ut om Gud finnes, noen ønsker å lære mer om basisen i troen sin, mens andre rett og slett søker et nytt miljø og nye venner.

Hvordan ser kurset ut?

Samlingene består av tre deler:

Alphakurs

Vi spiser kvelds sammen og tar god tid til å slappe av, småprate og bli bedre kjent med hverandre.

Alphakurs

Tema for samlingen er designet for å engasjere og inspirere til samtale. Hvert tema presenteres i ca tretti minutter. Her brukes en dokumentarlignende film som fordyper seg i de store temaene rundt tro og de kristne grunnprinsippene, og tar opp spørsmål som Er livet mer enn dette, Hvem er Jesus, Hvordan kan jeg tro?

Alphakurs

En av de viktigste delene av Alpha er: sjansen til å dele tanker og ideer om emnet og samtale i en liten gruppe. Det er ingen forpliktelse til å si noe, og det er ingenting du ikke kan si! Det er en mulighet til å høre fra andre og bidra med ditt eget perspektiv i et ærlig, vennlig og åpent miljø.

Praktisk informasjon

Hvor: Misjonskirka Kristiansund
Når: Følgende onsdager fra kl. 18:00 til 20:30:
-21. februar
-28. februar
-6. mars
-20. mars
-3. april
-17. april
-1. mai
-15. mai
-29. mai
-5. juni
-19. juni
Pris: Gratis
Påmeldingsfrist: 7. februar
Hvis du ønsker å være med, så må du bare fylle ut skjemaet lenger ned. Finner du ut etter en eller to kvelder at dette ikke var noe for deg, står du fritt til å trekke deg.

Det er dessverre ikke lenger mulig å melde seg på Alphakurs i Misjonskirka, men send en SMS til 40185818 med ditt navn + Alphakurs, så ser vi hva vi kan gjøre.

Powered by Cornerstone