Søndagsmøte

Informasjon om våre samlinger

Har du enda ikke vært på en av våre samlinger, har vi full forståelse for både nervøsitet og usikkerhet rundt hva man faktisk møter på. Vi vil derfor veldig gjerne hjelpe deg til å få et første møte med Misjonskirka Kristiansund, forberede deg litt på hva du vil møte hos oss og selvsagt gi deg en varm velkomst!

Hver søndagskveld kl. 17.00 møtes vi til gudstjeneste, med undervisning, lovsang og tilbedelse. Det gis også rom for forbønn og det er kafé etter hver samling.

Hva kan jeg forvente?

HVOR LENGE VARER DERES SØNDAGSMØTER?

I Misjonskirka Kristiansund bruker våre samlinger å vare rundt 90 minutter. Vi begynner med å ønske folk velkommen og forteller litt om hva som skal skje under gudstjenesten. Lovsang er en viktig del av våre samlinger. Det innebærer at vi bruker sang og musikk for å tilbe Gud. Alle sangene kommer opp på storskjerm, noe som gjør at alle kan følge med på tekstene og bli med selv også. Undervisning er også en viktig del av samlingene, og vi legger opp til dette både for barn og voksne. Formålet med dette er å hjelpe hverandre til økt utrustning, refleksjon og bevissthet rundt den hverdagen vi lever i og hva vi ønsker å gjøre med våre liv.

HVILKEN KULTUR ER DET PÅ DERES SAMLINGER?

Vi vil at alle skal komme som de er, og vi ønsker ikke at det skal bli for stivt. Kom som du er og kle deg som du vil. Det viktigste er at du kan føle deg komfortabel, så skal vi gjøre så godt vi kan for å ta deg imot på en god måte!

HVA MED BARNA?

Vi ønsker at barna virkelig skal kose seg når de kommer på våre samlinger. Gjennom det vi har felles og på de samlingene som er for hver enkelt aldersgruppe, ønsker vi at de skal oppleve seg sett og få bygge gode relasjoner til jevnaldrende og selvsagt til Jesus. Vi har opplegg for barn hver første søndag i måneden. Trykk her for å lese mer om vårt barnearbeid.

Powered by Cornerstone