Ungdom

Ankeret

Annenhver fredag kl. 19:00 åpner dørene til Ankeret i underetasjen i Misjonskirka. Ankeret er trygt og rusfritt felleskap hvor unge kan komme og slappe av, henge med venner, spille litt bordtennis eller biljard og samtidig få litt påfyll og bli kjent med Jesus. Alle er hjertelige velkomne uansett tro og bakgrunn! Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Misjonskirka Kristiansund, Kristiansund Indremisjon og Misjonssalen Kristiansund. Arbeidet ledes av Nikolas Stangeland.

MKNU Ung

Misjonskirken Norge arrangerer flotte ungdomsleirer: Jump (8. klassinger), Stagedive (fra 8. til 10. klasse) og Across (16 til 20 år). I tillegg er det mulig å være med på UNG Lederskole (16 til 25 år) for de som har lyst til å bli ledere på aktiviteter til ungdom. Jump og Stagedive skjer i Stavern. Across og UNG Lederskole skjer i Kristiansand. Mer informasjon om disse og arrangementer i regi av MKNU Ung finnes her. Vi ønsker at ungdommene tilknyttet Misjonskirka Kristiansund skal kunne være med på disse arrangementene, siden dette arbeidet gjenspeiler verdiene vi står for også lokalt. Les mer om vår visjon for barn- og ungdomsarbeid her.

Andre arrangementer

I samarbeid med organisasjoner som Impuls, Acta og KRIK ønsker vi å gi ungdommer fra Nordmøre mulighet til å være med på større arrangementer andre steder i Norge, så de kan bli inspirert til å følge Jesus og oppleve bredden av kristen-Norge.

Powered by Cornerstone