Sommerhilsen

Etter en fantastisk juni, går vi inn i sommerferien. Dugnadsgjengen tar også sommerferie, men ta en tur bortom kirka å se hvor bra det blir med ny maling. Kirka vil vil være sommerstengt frem til midten av august, men vi har endel digitale resurser tilgjengelig.

Den såkalte "koronatiden" har brakt oss mer ut i den digitale verden på både godt og vondt. Det å kommunisere med hverandre på digitale plattformer kan ikke erstatte det å være sammen, men har gitt oss en mulighet til å kjenne på fellesskap til tross for sosial distanse. I denne tiden har bønnegruppa blitt digital og gjennom det fått et større volum og aktivitet. Det har vært bønnemøter kl.11.00 til 12.00 tirsdag til fredag og dette har vært til stor velsignelse. Dette tror vi vil vedvare som et tillegg til bønnemøtet som starter opp igjen etter ferien.

Savnet av formiddagstreff har vært stort i denne tida, men det starter opp igjen i august, sammen med resten av aktivitetene våre.

På hjemmesiden vår vil du kunne finne bibeltimer og taler tilgjengelig med et arkiv som går et år tilbake i tid. Her vil du også finne programmet over aktiviteter og samlinger som kommer. Vi har også en egen you tube kanal hvor opptak fra gudstjenester og bibeltimer ligger. Gå inn på kanalen og abboner slik at du får melding når noe nytt er kommet ut. Det er også opptak av lovsang fra gudstjenestene. Lik og del, så er du en evangelist.

Vi gleder oss over sommertiden og ferie, men personlig så gleder jeg meg stort til at vi kan starte opp igjen til høsten for fullt. Vi ser at nye ansikter dukker opp i fellesskapet vårt og det er fantastisk gledelig. Begge lovsangsteamene er i god utvikling, så vi har mye å se frem til.

Hvis du ønsker å gi en sommergave, så er det flere muligheter. Du kan bruke bankkonto  3000.17.80235 eller bli fast giver med skattefradrag via hjemmesiden vår her eller på Vipps 123806. Nytt i år er at du kan få skattefradrag også når du gir på Vipps.

Ønsker dere en fantastisk sommer med rekreasjon og fornyelse, så sees vi i august, men få med dere siste møte før sommeren 28 juni kl.18.00. 

Vi sees.

Ben

Sommerhilsen

 

Powered by Cornerstone